بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

رسانه عبری: آتش‌بس میان حزب‌الله و اسرائیل در ساعات آینده برقرار می‌شود

رسانه عبری: آتش‌بس میان حزب‌الله و اسرائیل در ساعات آینده برقرار می‌شود رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از منابع آمریکایی از احتمال برقراری آتش‌بس میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی در ساعات آتی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 26
کد خبر: ۲۵۸۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» روز پنج‌شنبه به نقل از برخی مسوولان آمریکایی مدعی شد، «برقراری آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله طی چند ساعت آینده وارد مرحله اجرایی خواهد شد.»

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نیز نوشت: «حزب قدرت یهود در پی انتشار گزارش‌هایی درباره حصول توافق آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله، نشستی برگزار خواهد کرد.»

پیش از این آمریکا، فرانسه و متحدان کلیدی آنها با صدور بیانیه مشترکی از رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان خواستند تا با یک آتش‌بس ۲۱ روزه موافقت کنند.

شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد: میانجیگری‌ها برای برقراری آتش‌بس در لبنان به شکل جدی برای دولت بایدن آغاز شده است.

این شبکه خبری در ادامه نیز به نقل از برخی مسوولان آمریکایی گزارش داد: امیدوار هستیم برقراری آتش‌بس در لبنان به توافق آتش‌بس در غزه منجر شود.

همچنین سی‌ان‌ان به نقل از یکی از مسوولان دولت بایدن گزارش کرد: پیشنهاد آتش‌بس در لبنان تلاشی فراگیر برای جلوگیری از گسترش دامنه درگیری و تبدیل آن به جنگی منطقه‌ای است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبعی در دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم گزارش کرد: چراغ سبزی برای آتش‌بس جهت آغاز مذاکرات داده شد.

پیش از این «یائیر لاپید» رئیس مخالفان کابینه رژیم صهیونیستی گفت تل‌آویو باید با پیشنهاد «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی او برای برقراری آتش‌بس میان حزب‌الله و این رژیم تنها به مدت هفت روز موافقت کند.

«گدعون ساعر» رئیس حزب «امید نو» نیز مدعی شد که کاهش حملات هوایی به لبنان اشتباهی فاحش است.

«بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم نیز تنها راه برای بازگرداندن امنیت و صهیونیست‌ها به شهرک‌های واقع در شمال فلسطین اشغالی را «تسلیم شدن حزب‌الله و یا جنگ» دانست. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار